Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern

Els Karts fan 40 anys! Estem d'aniversari i hi haurà sorpreses!

La 40a Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern tindrà lloc, com sempre, als carrers Freixes i Creu del Pedró. Enguany serà el cap de setmana del 12 i 13 de novembre. Us hi esperem a tots!

Les verificacions, els entrenaments i els cronometratges seran el dissabte 12 de novembre de 9:30 h a 18 h. La cursa serà el diumenge 13 de novembre de 9 h a 15 h.

Us podreu inscriure i fer-vos socis de forma presencial, com cada any, al Casal de Joves (avinguda Indústria, 34) el dijous 27 d’octubre a les 19 h. També us podreu inscriure a través del formulari al qual tindreu accés des de l’apartat Inscripcions a partir del dia 20 d'octubre. Les inscripcions en línia es tancaran el mateix dijous 27 d'octubre a les 24 h. L’últim dia per pagar la inscripció és l'endemà, divendres, 28 d'octubre.

L'entrega de premis serà el dissabte 26 de novembre a les 18.00 h.

Últimes notícies i activitats

Ja tenim aquí la 40a Cursa de Karts de Coixinets, i celebrem 40 curses! Per això, dissabte al vespre ho celebrarem amb una BAIXADA FESTIVA des de la sortida fins a l’ajuntament.

Si no participeu com a corredors en aquesta 40 edició però no us voleu perdre la celebració, us hi haureu d’apuntar individualment a la pàgina web i no caldrà que verifiqueu el kart. Agafeu el kart que tingueu i llanceu-vos amb qui vulgueu!

A l’arribada, hi haurà SOPAR POPULAR.
• Per a corredors: gratuït
• Per a no corredors: baixada + sopar 10 €, només sopar 4 €

Per a més informació, consulteu la pàgina d'inici i la d'inscripcions. Si teniu qualsevol dubte, escriviu un missatge electrònic a info@kartsdecoixinets.org. Recordeu que, si aquest any voleu estar al dia de totes les novetats, ens podeu seguir a Facebook (Karts de Coixinets), a Instagram (@kartscoixinets) i a Twitter (@kartscoixinets). Ja queda menys...

Fotos i vídeos
06/09/2016

Recordeu que podeu veure les imatges de la Cursa de Karts de Coixinets al nostre perfil de Flickr: https://www.flickr.com/photos/kartsdecoixinets/albums

N'hi ha de molt antigues, no us ho perdeu!!

Recordeu que enguany tornem a tenir concurs de fotos! Etiqueteu les vostres fotos a Instagram amb el hashtag #karts40 per a participar-hi. El guanyador veurà la seva foto publicada a la portada del DVD del vídeo oficial de la 40a Cursa. Anunciarem el guanyador a l'entrega de premis, el proper dissabte 26 de novembre, a les 18 h al Casal de Joves.

Trobareu les fotos participants i les bases a la pàgina del concurs de fotos.

INSTAVER - Installacions i Reparacions disseny de pàgines web a Sant Just Desvern