Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern

Les verificacions, els entrenaments i els cronometratges són el dissabte de 9:30 h a 18 h. La cursa és el diumenge de 9 h a 15 h.

Us podreu inscriure i fer-vos socis de forma presencial, com cada any, al Casal de Joves (avinguda Indústria, 34). També ho podreu fer a través del formulari al qual tindreu accés des de l’apartat Inscripcions.

Podeu veure la galeria de fotos de la cursa en aquest enllaç: https://www.flickr.com/photos/kartsdecoixinets/albums 

Últimes notícies i activitats
Fotos i vídeos
06/09/2016

Recordeu que podeu veure les imatges de la Cursa de Karts de Coixinets al nostre perfil de Flickr: https://www.flickr.com/photos/kartsdecoixinets/albums

N'hi ha de molt antigues, no us ho perdeu!!
Socis del Club
05/09/2016

La raó de ser un club amb socis rau en assegurar la continuïtat de l’entitat i fer partícips tots els seus integrants de les decisions importants. En aquest sentit, el Club Karts de Coixinets proposa fer una assemblea anual per informar i deliberar, si escau, de les qüestions que afecten el Club.

Ser soci del Club Karts de Coixinets és totalment gratuït.

Tots els corredors de la 40a edició majors de 16 anys esdevenen per defecte socis del Club i ho seran durant 1 any a partir de la inscripció.

Totes les persones properes al Club de Karts de Coixinets que ho desitgin poden ser-ne socis tot i no participar activament a la cursa. Si us voleu fer socis i no sou corredors, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INSTAVER - Installacions i Reparacions disseny de pàgines web a Sant Just Desvern